De ce e bine sa iti setezi obiective?

Un obiectiv este ceea ce urmeaza sa fie realizat – sau mai bine zis, in special in cazul obiectivelor fitness sau de dezvoltare personala – ceea ce urmeaza sa fie construit, deoarece acestea presupun munca sustinuta, bine calculata si rabdare.

In linii mari te vor preocupa: alimentatia, integrarea unor antrenamente in rutina ta, odihna si felul in care iti imparti timpul – insa atentia la detalii este cea care te va ajuta sa obtii rezultate imbucuratoare.

Care este dieta/stilul alimentar cu care te impaci cel mai bine? Care sunt alimentele pe care corpul tau le tolereaza cel mai bine – care sunt nutrientii de care ai neaparat nevoie? Care sunt activitatile fizice care nu doar aduc rezultate, insa iti si fac placere? Ce poti face pentru a deveni mai productiv? Raspunde atent acestor intrebari – este un prim pas foarte important pentru evolutia ta.

5 aspecte ale unui obiectiv bine setat

Fie ca iti doresti o schimbare majora sau o imbunatatire a ceea ce faci deja, vei observa ca setarea corecta a unor obiective si urmarirea acestora iti va aduce numai beneficii.

Obiectivele corect setate sunt:

Specifice: formuleaza clar ceea ce vrei sa obtii – “vreau sa pierd x kilograme in perioada y” sau “vreau sa scap de x obicei”.

Masurabile: trebuie sa-ti cuantifici progresele pentru a stii in ce masura avansezi sau stagnezi/regresezi. Atat inainte de a incepe noul program, cat si in timpul acestuia, asigura-te ca: te cantaresti (mereu in aceleasi conditii), te masori (mereu in aceleasi zone) si te pozezi (in acelasi loc, fata-lateral-spate).

Accesibile: rezultatele unui program se pot evalua corect abia dupa sase saptamani – asa ca rezista tentatiei de a incerca in fiecare saptamana alte mijloace de atingere a obiectivului tau. Concentreaza-te pe schimbarile pe care ti-ai propus sa le faci si acorda-le timpul si atentia necesare.

Realiste: Cu totii avem obiceiul (prost) de a ne dori rezultate fantastice peste noapte. Hai sa incercam o alta abordare: in loc sa te gandesti obsesiv la un rezultat anume, concentreaza-te asupra adaugarii unui ritual sanatos in viata ta. Rezultatele cu adevarat pozitive le vei obtine dintr-un stil de viata sanatos, nu o schimbare drastica de moment; iar un stil de viata sanatos este cladit in timp, cu rabdare si perseverenta.

Temporale/ Delimitate in timp un plan valoros contine un termen limita clar. Aceasta data trebuie sa fie una realista, sa iti ofere timpul necesar realizarii obiectivului ales si sa te mentina in alerta.

Cum te vor ajuta suplimentele sa iti atingi obiectivele?

Suplimentele oferite de noi reprezinta un aport nutritiv, benefic corpului tau. Vei descoperi ca aceste suplimente sunt un veritabil ajutor pentru ca tu sa atingi nivelul optim de nutrienti, necesari pentru buna functionare a organismului tau – si ca sunt foarte usor de integrat in regimul tau alimentar.

Esti nevoit sa iei o masa pe fuga sau nu ai avut timp sa gatesti ceva sanatos? Poti apela linistit la un baton proteic – pe langa faptul ca sunt gustoase, sunt combinatia ideala de proteine, carbohidrati si grasimi. Vrei sa iti grabesti un pic metabolismul si sa te suplimentezi cu un plus de energie? Suplimentele ce contin L-carnitina vor avea grija de asta. In cazul in care iti propui sa urmezi o dieta, orienteaza-te spre produsele pentru controlul greutatii: acestea intensifica metabolismul grasimilor si reduc apetitul, in timp ce sprijina eliberarea energiei si sustin sanatatea sistemului cardio-vascular.

Alege-ti suplimentele potrivite in functie de obiectivele pe care ti le setezi si de nevoile particulare ale corpului tau.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză