Suplimentele recomandate pentru atletism

Prin urmarea unui plan de antrenamente bine structurat si a unei alimentatii pe masura, te vei bucura de tot ceea ce are de oferit acest sport.

Practicarea acestui sport de anduranta pesupune atentie sporita asupra unei alimentatii corecte: trebuie sa oferi corpului tau toti nutrientii esentiali de care are nevoie in scopul imbunatatirii conditiei fizice. Aici intervin suplimentele nutritionale care, integrate in planul tau alimentar, vor asigura aportul optim de nutrienti, esentiali pentru reusita ta.

Principalii tai aliati sunt suplimentele ce contin carbohidrati – combustibilul tau principal de energie si cele care contin aminoacizi naturali & esentiali – cei mai importanti nutrienti din corp. La aceasta lista adaugam si suplimentele ce asigura organismului un aport de proteine, vitamine si minerale.

Cand si cum trebuie administrate suplimentele pentru atletism

Pe cat de indragit, pe atat de epuizant, atletismul presupune dedicare din partea celor ce il practica. Atat din punct de vedere al alimentatiei, cat si din cel al antrenamentelor ostenitoare, un ajutor din partea suplimentelor nutritive este bine-venit. Singura intrebare este: ce anume si cand trebuie consumat?

Inainte de antrenament trebuie sa te asiguri ca vei avea destula energie si putere pentru efortul sustinut si indelungat ce urmeaza – in alte cuvinte, ai nevoie de un aport de carbohidrati. In cazul produselor din gama Beef Protein vorbim de proteine provenite din carnea de vita: aceasta are valori biologice ridicate si este bogata in aminoacizi, creatina, minerale, vitamina B si bineinteles, carbohidrati. Acest supliment imbunatateste performanta si sprijina dezvoltarea si regenerarea tesutului muscular.

Cu siguranta o bautura revigoranta precum NO-X Arginine&Ornithine ar fi binevenita in timpul unui atrenament ostenitor. Aceasta are la baza o formula inovativa de arginina si ornitina, ce este binecunoscuta pentru cresterea fortei si favorizarea dezvoltarii armonioase a muschilor. NO-X creste semnificativ nivelul de oxid nitric, stimuland astfel circulatia sanguina.

Ajuns la sfarsitul antrenamentului, cel mai probabil esti ostenit, insa te simti minunat – efectul atletismului despre care vorbeam mai sus. Ai nevoie de ceva usor, dar hranitor, cum este Whey Protein. Un produs obtinut printr-un proces avansat de izolare a proteinei din zer, aceasta devine pura si naturala – nutritiva si in acelasi timp total lipsita de grasime. Ca si supliment adjuvant, pentru tine si intreaga familie, iti recomandam produsele din Linia Daily Health: vitamine si minerale pentru sportivi, ce au un rol preventiv si mai ales de mentinere a sanatatii. Bogate in calciu, magneziu, zinc, acizi grasi, Vitamina C si bioflavonoide, acestea asigura sanatatea cartilagiilor, muschilor, oaselor, tendoanelor si ligamentelor – in cazul unui alergator, acestea sunt mai mult decat solicitate.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză