Suplimente recomandate pentru culturism

Unul dintre cele 8 principii de antrenament ale lui Arnold Schwarzenegger este detinerea unui numar cat mai mare de cunostinte in domeniu. Astfel este important sa stii de ce antrenamente ai nevoie si, mai ales, de ce nutrienti ai nevoie pentru a duce exercitiile la bun sfarsit. Pentru a obtine rezultatele dorite trebuie sa aduci corpului tau un aport nutritiv echilibrat si mai ales benefic. Pe langa o alimentatie corecta, este bine sa cunosti si suplimentele nutritive recomandate acestui tip de sport. Astfel de produse sunt shake-urile sau pudrele proteice si gainerele, esentiale in a-ti da forta si energie pe parcursul exercitiilor. Tot la acest capitol vorbim si de aminoacizi, care sustin dezvoltarea si regenerarea tesutului si a celulelor, imbunatatesc circulatia sanguina si furnizeaza energie.

Cand si cum trebuie administrate suplimentele pentru culturism

Suplimentele recomandate pentru culturism se administreaza fie inainte, in timpul sau in urma antrenamentelor tale, in functie de rolul lor.

Pentru a face fata antrenamentului ce urmeaza este necesar sa aduci corpului tau un aport considerabil de carbohidrati – acestia ajuta la mentinerea unui nivel optim al concentratiilor de glicogen in muschi. In acest sens te poti folosi de GFX-8 – un amestec delicios de proteine, carbohidrati energizanti si grasimi sanatoase. Totodata, consumarea unui supliment bogat in proteine, precum Milk&Egg, poate schimba rezultatele radical: acesta va proteja tesutul muscular, stimuland cresterea si nu deteriorarea acestuia.

In scopul finalizarii antrenamentelor mentionate, te vei regasi deseori in situatia de a antrena un muschi pana la epuizare. Pentru a face fata unui astfel de efort te poti ajuta de suplimentele ce stimuleaza performanta, administrate in timpul antrenamentului. In aceasta categorie intra produsele din Linia Dynamite: au rolul de a fortifica organismul şi de a ii asigura o sursa complexa de vitamine, minerale si aminoacizi esentiali.

Momentul post-antrenament este crucial pentru cresterea in masa musculara: concentratiile de glicogen din muschi mentionate anterior trebuie refacute in totalitate. Consuma suplimente bogate in proteine pentru a evita deteriorarea masei musculare si pentru a incuraja, in schimb, cresterea ei; un astfel de produs este Iso Whey Gold. In urma antrenamentului este indicat si un supliment din gama aminoacizilor – cum este Glutamine – te va ajuta sa asimilezi mai bine proteina si sa mentii starea anabolica mai mult timp. Deficienta de glutamina este cu siguranta de evitat deoarece induce starea de catabolism muscular.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză