Putere de concentrare, disciplina, agilitate si forta – sunt atributele care definesc un luptator de succes. Trebuie sa fii capabil sa te folosesti de toate aceste atribute pe parcursul intregii sesiuni de lupte/antrenament, pentru a face fata efortului si, poate, adversarului tau. Antrenamentele te vor invata sa te adaptezi la toate situatiile intalnite, insa datorita alimentatiei vei fi apt sa concurezi de la inceput pana la sfarsit. In acest context, suplimentele sportive constituie un aport nutritiv considerabil pentru performanta ta – te vor ajuta sa lupti la capacitate maxima.

Ce iti trebuie tie este in primul rand un aport de proteine si carbohidrati – ai nevoie de energie eliberata treptat, care sa sustina dezvoltarea ta fizica. La fel de important este si momentul din urma antrenamentelor – ai nevoie de formule care sa ajute la recuperarea ta in timp ce incurajeaza dezvoltarea musculaturii tale.

Cand si cum trebuie administrate suplimentele

Suplimentele sportive recomandate acestor forme de antrenament sunt gandite astfel incat sa sustina luptatorul pe parcursul intregii sesiuni de efort, dar si la sfarsitul acesteia. Momentul administrarii lor este definit de rolul lor in pregatirea sportivului.

Inaintea antrenamentului ai nevoie de un aport de combustibil muscular si un boost de energie cu eliberare treptata – astfel vei face fata intregii sesiuni cu brio. Pentru asta iti propunem Suplimentele pentru masa musculara: sunt mixuri de proteine cu valoare biologica inalta, carbohidrati energizanti si grasimi sanatoase. Pachetele masa musculara (fie beginner, basic sau premium) pot deveni prietenii tai de nadejde.

Creatine Creapure va fi aliatul tau din timpul antrenamentului: mareste sinteza proteinelor si stimuleaza secretia hormonului de crestere (cu precadere la cei tineri), volumizand astfel muschii. In urma utilizarii creatinei s-a observat scaderea nivelului de colesterol LDL si al altor factori de risc in bolile cardiace si circulatorii.

Ajuns la sfarsitul unui antrenament pentru un sport de contact, vei dori sa iti refaci resursele de energie, care sunt epuizate in momentul acesta. Ce zici de un shake gustos? In combinatie cu fie lapte sau apa, Pro Mass este un produs destinat cresterii masei musculare si are la baza concentratul proteic din zer. In compozitia sa se afla carbohidrati cu asimilare lenta si rapida (maltodextrina si dextroza), infuzie de glutamina si un premix de vitamine – astfel, va ajuta la refacerea organismului dupa efort si la cresterea masei musculare. In acelasi context te poti folosi si de Creanabol, care datorita ingredientelor (creatina monohidrata pura, arginina, glutamina si taurina) iti va da un plus de energie, iti va conferi muschi solizi si va crea o stare anabolica – ceea ce este exact ce iti doresti.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză