Suplimente recomandate pentru ciclism

Ciclismul se incadreaza in categoria sporturilor de anduranta – accentul cade pe puterea muschilor, insa nu doar din punct de vedere al fortei, ci si al rezistentei. In functie de stilul de antrenament practicat, vei avea nevoi diferite: ciclistii de cursa lunga au nevoie de forta si energie la un nivel ridicat si constant pe parcursul sesiunii; ciclistii de sprint de o energie exploziva de care se pot folosi la exact momentul potrivit.

Pentru a face fata sesiunilor de antrenament iti vin in ajutor suplimentele nutritive: ele vor avea grija de concentratia de carbohidrati din organism, de o asimilare optima a proteinelor, iti vor da boost-ul de energie de care ai nevoie si se vor asigura ca muschii tai isi revin complet si corect.

Cand si cum trebuie administrate suplimentele pentru ciclism

Atunci cand concentratia de carbohidrati din organism este scazuta, nivelul la care vei da randament in timpul cursei va fi afectat in mod negativ. Pentru a evita asa ceva, ai nevoie de o doza consistenta de carbohidrati inainte de antrenament – exact asta iti ofera Pro Energy: o bautura concentrata energizanta, cu aport de carbohidrati cu absorbtie rapida si imbogatita cu taurina, L-Carnitina, cafeina, vitamine si minerale. Un adjuvant asemanator este CreAnabol: este un stimulator foarte puternic ce contine creatina monohidrata ultrapura, riboza, arginina, glutamina, taurina si aminoacizi BCAA – ingrediente ce creeaza o stare anabolica, energie si muschi solizi.

In timpul antrenamentelor este esential sa ai suficiente resurse de glicogen in muschi pentru a-ti maximiza performanta. Dupa cum o spune si numele, Power Fuel este combustibilul de care ai nevoie: a fost special creat pentru sporturile de anduranta ce presupun un consum ridicat de energie. Este imbogatit cu un complex de vitamine – acestea iti vor accelera si imbunatati recuperarea post-antrenament.

Suplimentele recomandate pentru sfarsitul antrenamentului au rolul de a te re-energiza, insa si de a transforma munca depusa intr-un plus de forta pentru urmatorul antrenament. Beta-alanina si glutamina, ingredientele de la baza Beta-Glutamine, sporesc cresterea, regenerarea si consolidarea masei musculare; produsul contine si vitamina B6, esentiala pentru metabolismul proteinelor. CreaRibose are efecte maxime in energizarea celulelor musculare: in timp ce creatina sprijina crearea ATP (sursa principala de energie a celulelor), D-riboza impiedica distrugerea acestui element esential.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză