Ce sunt produsele pentru vegetarieni si vegani?

100% de origine vegetala, aceste produse sunt perfecte pentru o dieta sanatoasa, avand proprietati nutritionale remarcabile. Adaugate in regimul vegan sau vegetarian, aceste alimente completeaza cu succes necesarul zilnic de nutrienti.
Semintele de chia sunt deja un exemplu celebru de produse raw vegan, fiind o sursa ideala de omega-3 si proteine pentru vegetarieni. Se folosesc des in retete bio, mai ales in smoothies. Fructele Goji au si ele un statut special, fiind o sursa bogata de vitamine pentru vegetarieni, cu proprietati remarcabile.

Cand se folosesc?

Aceste produse completeaza cu succes o alimentatie raw vegana sau vegetariana, cu o cantitate importanta de nutrienti. Le poti consuma zilnic, la orice masa a zilei, si iti ofera o doza notabila de energie.

Pentru cine sunt recomandate produsele vegetariene si vegane?

Produsele vegetariene se recomanda persoanelor care doresc sa aiba o dieta sanatoasa, completa. Aceste produse vin la pachet cu numeroase beneficii si sunt inclusiv recomandate ca alimente pentru slabit, fiind satioase, nutritive si bogate in fibra.

Se arată toate cele 2 rezultate

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză