Ce sunt suplimentele pentru masa musculară?

Aceste produse sunt destinate tuturor celor care doresc să își crească masa musculară, să obțină un volum optim al mușchilor, să aibă energie și să își prelungească starea anabolică. În această categorie de produse intră în general combinațiile de creatină, proteină din zer și glutamină. Mixurile de nutrienți ajută la refacerea ţesutului muscular, la creşterea în volum şi forţă, dar și la menţinerea greutății ideale. Suplimentele pentru masa musculară sunt benefice și celor care doresc numai să suplimenteze calorii în dietă într-un mod sănătos.

În această categorie de produse intră gainerele, deosebit de apreciate printre culturiști, dar și produse care nu numai că au o contribuție majoră la creșterea masei musculare, dar și susțin organismul prin aportul de proteine cu înaltă valoare biologică, carbohidrați energizanți și grăsimi sănătoase.

Când pot fi folosite suplimentele pentru masa musculară?

Folosirea suplimentelor pentru masa musculară este legată în mod direct și dependent de programul zilnic de antrenament. Unele suplimente se iau cu puțin timp înainte de începerea programului și imediat după terminarea acestuia. De asemenea, gainerele, de exemplu, se utilizează progresiv pe toată durata programului de antrenament : se începe de regulă cu două porții pe zi în prima săptămână, apoi se continuă cu 1 – 2 porții pe zi. Unele produse sunt recomandate a fi utilizate și în funcție de mesele zilei sau orele acesteia. Unele suplimente se iau imediat dimineața la trezire sau înainte de culcare.

Pentru cine sunt recomandate suplimentele pentru masa musculară?

Aceste produse sunt recomandate în general bărbaților atletici, care sunt angajați într-un program intensiv de exerciții fizice de creștere a masei musculare și a forței. De asemenea, produsele sunt recomandate culturiștilor începători și profesioniști.

Se arată toate cele 4 rezultate

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză