Ce sunt batoanele proteice?

Batoanele proteice sunt o binecuvântare pentru femeile care duc o viață agitată și stresantă și care uneori mai sar peste mese. De asemenea, batoanele proteice sunt un supliment extraordinar dacă sunt asociate cu o dietă de ardere a grăsimilor sau de menținere a greutății, fiind un adjuvant util și pentru cele care urmează un program de antrenament fizic. Batoanele proteice fitness ajută la biodegradarea grăsimilor, reglarea nivelului de zahăr în sânge, conferă energie pe tot parcursul zilei și constituie o sursă excelentă de nutrienți. Evident, există și batoane proteice pentru slăbit, care sunt nutritive și gustoase deopotrivă.

Când pot fi folosite batoanele proteice?

Batoanele pot fi consumate ori de câte ori aveți nevoie de un supliment caloric sau pur și simplu nu ați reușit să luați toate mesele zilei care v-au fost recomandate de nutriționist. Indiferent dacă le consumați la micul dejun, înainte sau după antrenament sau ca să luați o mică gustare proteică ce vă ține în formă pe tot parcursul zilei, batoanele proteice își vor face efectul scontat.

Pentru cine sunt recomandate batoanele proteice?

În general, batoanele proteice nu au restricții de vârstă sau de performanțe fizice. Unele sunt recomandate pentru întreaga familie, deoarece au un gust delicios, ajută la menținerea în formă, reglează nivelul zahărului în sânge și previn depunerea grăsimilor. Batoanele cu cereale și diverse arome sunt pe gustul tuturor pentru că sunt nutritive, ușor de consumat și uneori pot deveni parteneri perfecți de călătorie.

Se arată toate cele 2 rezultate

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză