Ce sunt produsele din Linia Daily Health?

Produsele din gama Daily Health consta în produse naturale ce asigură suplimentarea organismului cu vitamine, minerale, acizi grași esențiali și alte substanțe sănătoase pentru femei. Majoritatea acestor produse apar sub forma de pastile sau tablete efervescente și, în funcție de nevoi, pot fi selectate acele vitamine și minerale care servesc cel mai bine scopului propus.

De exemplu, în linia Daily Health, exista produse ce conţin vitamine și minerale și care se adresează în mod special femeilor care sunt supuse unui nivel ridicat de stres zilnic. Alte produse se adresează celor care sunt angajate într-un program de antrenamente fizice susținute și depun eforturi considerabile. În cele din urmă, gama de produse Daily Health conține și produse destinate femeilor ce vor să ardă grăsimi și să își mențină silueta și conturul corpului.

Când pot fi folosite produsele Daily Health?

Unele produse sunt prescrise pentru folosirea zilnică, independent de programul de antrenamente sau de mesele principale ale zilei. Altele prezintă indicații clare de consum în timpul meselor principale sau mai ales după acestea. Produsele Daily Health au rolul de a fortifia organismul, sistemul circulator, sistemul nervos, metabolismul și sănătatea organelor interne și a țesuturilor. Respectarea indicațiilor va asigura eficiența maximă a acestor produse.

Pentru cine sunt recomandate produsele Daily Health?

Vitaminele și mineralele pentru femei din această gamă se adresează atât femeilor care vor să piardă în greutate, cât și celor care fac antrenamente fizice, sunt supuse stresului sau efortului, doresc să își întărească sistemul imunitar, circulator și nervos și să se mențină pline de energie pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, unele produse Daily Health sunt recomandate întregii familii.

Se arată toate cele 10 rezultate

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză