Stiati ca?! Leave a comment

Ananasul – chiar daca nu este cel mai bogat în vitamina C (25mg/100g, contine foarte mult potasiu, fier si fibre, care împreuna ajuta organismul sa lupte cu virozele. Mai mult, ananasul contine enzime care topesc grosimea din corp.

Kiwi – se numara printre cele mai bogate fructe în vitamina C (100mg in 100 g de fruct). Cele mai indicate sunt fructele tari, pe care le pastrati la frigider.

Muraturile – castravetii murati, gogonelele si zeama de la varza acra pastreaza intacta cea mai mare parte din vitamina C. Iarna, acestea sunt o excelenta sursa de antioxidanti, care va stimuleaza imunitatea.

Mango – fructul proaspat are un continut mare de vitamina C, vitamina A, de fier si de fibre. Prin conservare isi pierde din antioxidanti. Nu este recomandat sa le tineti la frigider.

Citricele – sunt bogate în vitamina C, calciu, vitaminele B1 si B9, fibre bine tolerate de tubul digestiv, ajutand la detoxifiere. Este indicat sa consumati lamâi crude cu miere, pentru ce în ceaiul fierbinte vitamina C se deterioreaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul PRO LIFE este momentan in constructie ! Informatii si comenzi 0743 057 816 (L-V 9-21) Refuză